Pokaż wiadomości

Ta sekcja pozwala Ci zobaczyć wszystkie wiadomości wysłane przez tego użytkownika. Zwróć uwagę, że możesz widzieć tylko wiadomości wysłane w działach do których masz aktualnie dostęp.


Wiadomości - Anioł Pana

Strony: 1 2 [3] 4 5 ... 18
31
Dyskusja ogólna / Odp: Kuchnia TV
« dnia: Maj 30, 2013, 06:26:52 »
Botwinkowa rewelacja, i tutaj byłem mile zaskoczony. Made by Moja. Wyśmienita.

32
Dyskusja ogólna / Odp: Kuchnia TV
« dnia: Maj 30, 2013, 06:16:05 »
Jarzynowa inaczej

33
Dyskusja ogólna / Odp: Kuchnia TV
« dnia: Maj 30, 2013, 06:11:55 »
Kiełbaska dobra na serku z musztardą i chilli, pasuje do piwa.

34
Cześć, nie mam jeszcze technicznej możliwości z tymi sygnałami i widzę, że znowu będzie to temat na dłuższą metę, powoli do zrobienia. W takim tempie to ten system może zejść realnie czerwiec najdalej lipiec. Do tego czasu moje szkiełko i oko-tym służę. Pokój Wam.


35
Dyskusja ogólna / Odp: Kuchnia TV
« dnia: Maj 26, 2013, 15:09:46 »
Makaron z warzywami z sosem pieczarkowym na bulionie rozmarynowym na bakłażanie z nutą cynamonową

36
Dyskusja ogólna / Odp: Kuchnia TV
« dnia: Maj 26, 2013, 10:52:46 »
Sałatka pod napięciem

37
Dyskusja ogólna / Odp: Kuchnia TV
« dnia: Maj 26, 2013, 10:49:52 »
Młoda kapustka na boczku pośród trzech wysp


38
Dyskusja ogólna / Odp: Kuchnia TV
« dnia: Maj 26, 2013, 10:45:50 »
Żurek na domowym zakwasie

Przepis w poście z dnia: Marzec 23, 2013, 21:35:48 »

39
Dyskusja ogólna / Odp: Praca Uszlachetnia
« dnia: Maj 25, 2013, 11:00:41 »
Sprzedaję noże hihi, wziąłem się za sprzedaż energii elektrycznej, jestem teraz brokerem energetycznym hihi.  Mam pracę, na ulicy hihi. Pokój Wam.


prawie żadna robota nie hańbi,


Dzisiaj debiutowałem z irokezikiem nagoniłem Klienta i Klientów. Ma się fach hihi. Pokój Wam.



40
Dyskusja ogólna / Odp: Kuchnia TV
« dnia: Maj 24, 2013, 23:27:16 »
Pomidoro-pikanterio-smakowito smaczusiowe smaczki.

41
Dyskusja ogólna / Odp: Kuchnia TV
« dnia: Maj 24, 2013, 23:19:29 »
Krupniko-grochówka

42
Dyskusja ogólna / Odp: Kuchnia TV
« dnia: Maj 24, 2013, 23:15:22 »
Tajski wynalazek koncept sushi.

44
Dyskusja ogólna / Odp: Kuchnia TV
« dnia: Maj 19, 2013, 16:07:18 »
Fileciki po tunezyjsku

Filety kroimy w większe kawałeczki, posypujemy harissą, chilli, solą zmiękczającą i tymiankiem. Wstawiamy do lodówki. Posolony czosnek i cebulę podsmażamy, dodajemy kilka pieczarek, po odparowaniu na środek podsmażamy fileciki, dodajemy marchewkę i groszek dodajemy 150ml wina lub wody. Następnie same fileciki pieczemy.
Makaron gotujemy w nieosolonej wodzie z łyżeczką oliwy.
Bierzemy 100ml wody z makaronu i dodajemy rozgniecione pestki dyni, suszone pomidorki, czosnek, bazylie, koper włoski suszony, sól morska i pieprz. Wylewamy wodę z makaronu, wlewamy miksturę, podgotowujemy, mieszamy.
Do picia podajemy maślankę ze startą rzodkiewką.

45
Dyskusja ogólna / Odp: Kuchnia TV
« dnia: Maj 18, 2013, 19:29:10 »
Pizza Sycyliano.

Przepisów na pizze wypróbowałem sporo w różnych kombinacjach i najważniejsza moim zdaniem jest mąka. Polecam Gdańskie Młyny typ 550.
2szkl. mąki przesiać, dodajemy 1łyżeczkę oliwy i 0,5łyżeczki soli. Do szklanki dodajemy 10g. świeżych drożdży, 1łyżeczkę cukru zalewamy do 2/3 szkl. ciepłej wody, mieszamy. Wlewamy miksturę do mąki. Wyrabiamy ciasto.Przykrywamy i odstawiamy na 15mi. Ze dwie trzy łyżki passaty(koncentrat łączymy z dwoma trzema łyżkami wody), dodajemy szczypte bazylii, oregano, tymianku, rozmarynu, szałwii z torebki, pietruszki, lubczyka i łyżeczke oliwy, mieszamy, smarujemy pizzę. Dodajemy ulubione składniki
Pieczemy ok 12min.

Strony: 1 2 [3] 4 5 ... 18
Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum
kociaprzystan world-of-dogs whispers-in-the-dark animeozywiolach icecraft