Ostatnie wiadomości

Strony: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10
61
Dyskusja ogólna / Odp: Praca Uszlachetnia
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Anioł Pana dnia Maj 25, 2013, 11:00:41 »
Sprzedaję noże hihi, wziąłem się za sprzedaż energii elektrycznej, jestem teraz brokerem energetycznym hihi.  Mam pracę, na ulicy hihi. Pokój Wam.


prawie żadna robota nie hańbi,


Dzisiaj debiutowałem z irokezikiem nagoniłem Klienta i Klientów. Ma się fach hihi. Pokój Wam.


62
Dyskusja ogólna / Odp: Kuchnia TV
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Anioł Pana dnia Maj 24, 2013, 23:27:16 »
Pomidoro-pikanterio-smakowito smaczusiowe smaczki.
63
Dyskusja ogólna / Odp: Kuchnia TV
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Anioł Pana dnia Maj 24, 2013, 23:19:29 »
Krupniko-grochówka
64
Dyskusja ogólna / Odp: Kuchnia TV
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Anioł Pana dnia Maj 24, 2013, 23:15:22 »
Tajski wynalazek koncept sushi.
65
Bóg i Religie / Odp: Czytelnia
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Anioł Pana dnia Maj 21, 2013, 21:39:29 »
66
Dyskusja ogólna / Odp: Kuchnia TV
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Anioł Pana dnia Maj 19, 2013, 16:07:18 »
Fileciki po tunezyjsku

Filety kroimy w większe kawałeczki, posypujemy harissą, chilli, solą zmiękczającą i tymiankiem. Wstawiamy do lodówki. Posolony czosnek i cebulę podsmażamy, dodajemy kilka pieczarek, po odparowaniu na środek podsmażamy fileciki, dodajemy marchewkę i groszek dodajemy 150ml wina lub wody. Następnie same fileciki pieczemy.
Makaron gotujemy w nieosolonej wodzie z łyżeczką oliwy.
Bierzemy 100ml wody z makaronu i dodajemy rozgniecione pestki dyni, suszone pomidorki, czosnek, bazylie, koper włoski suszony, sól morska i pieprz. Wylewamy wodę z makaronu, wlewamy miksturę, podgotowujemy, mieszamy.
Do picia podajemy maślankę ze startą rzodkiewką.
67
Dyskusja ogólna / Odp: Kuchnia TV
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Anioł Pana dnia Maj 18, 2013, 19:29:10 »
Pizza Sycyliano.

Przepisów na pizze wypróbowałem sporo w różnych kombinacjach i najważniejsza moim zdaniem jest mąka. Polecam Gdańskie Młyny typ 550.
2szkl. mąki przesiać, dodajemy 1łyżeczkę oliwy i 0,5łyżeczki soli. Do szklanki dodajemy 10g. świeżych drożdży, 1łyżeczkę cukru zalewamy do 2/3 szkl. ciepłej wody, mieszamy. Wlewamy miksturę do mąki. Wyrabiamy ciasto.Przykrywamy i odstawiamy na 15mi. Ze dwie trzy łyżki passaty(koncentrat łączymy z dwoma trzema łyżkami wody), dodajemy szczypte bazylii, oregano, tymianku, rozmarynu, szałwii z torebki, pietruszki, lubczyka i łyżeczke oliwy, mieszamy, smarujemy pizzę. Dodajemy ulubione składniki
Pieczemy ok 12min.
68
EUR/USD abonament sygnały eforex EUR/USD / Odp: Info abonament sygnały eforex
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Anioł Pana dnia Maj 18, 2013, 10:26:36 »
Np.(jakieś stare przykłady).
Buy 1.3092 sl 1.3078 target 1.3137, 1.3180.
Buy 1.3121 sl 1.3112 target 1.3184,1.3205.
Sell 1.3195 sl 1.3208 target 1.3179, 1.3145.
Buy 1.3210 sl 1.3189 target 1.3243, 1.3268.
Sell 1.2686 sl 1.2716 target 1.2622, 1.2589.
69
EUR/USD abonament sygnały eforex EUR/USD / Info abonament sygnały eforex
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Anioł Pana dnia Maj 18, 2013, 09:32:28 »
W związku ze zmianami technicznymi w Kaplicy, wprowadzone zostają częściowe odpłatności za profesjonalne sygnały eforex, będą 4 pary edek, kabel, australia i frank. Być może tylko edek, w zależności od rozwiązania technicznego. Miesięczny abonament koszt utrzymania systemu szacuję na ok.80zł, jest to koszt wstępny stosunkowo niewielki w porównaniu z możliwościami jaki oferuje. Koszt może ulec zmianie w górę lub w dół, w zależności od infrastruktury i liczby chętnych. System eforex jest unikalnym projektem, sl 10pipsów. W przypadku niezadowolenia zwrot kosztów abonamentu.

Kontakt:
rodon.barca@o2.pl

Wpłaty MB:
konsulat@onet.eu
70
Dyskusja ogólna / Odp: Kuchnia TV
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Anioł Pana dnia Maj 17, 2013, 23:26:27 »
Tortilla z niczego
Strony: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10
Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum
blackborough cocacolacompany wild-reign republikasarmacka zerowkab